

Zdrobitorul de struguri se foloseste la zdrobirea strugurilor prin actionare manuala.Volumul cosului este de 20 L . Zdrobitorul se compune din palnie de alimentare din tabla vopsita electrostatic, cilindri zdrobitor din aluminiu, manivela cu maner din otel, port bara, aparatoare roti dintate din tabla vopsit electrostatic.
Mod de lucru
Zdrobitorul se așeaza deasupra unui recipient in care sa se colecteze strugurii zdrobiti. Strugurii se pun in interiorul palniei de alimentare pana la capacitate si se invarte manivela in sensul acelor de ceasornic. Operatia se repeta pana la umplerea recipientului.
Atentie !
Nu se vor introduce in zdrobitorul de struguri corpuri dure.
Dupa fiecare utilizare se curața si se pastreaza la loc uscat ferit de intemperii.
DATE TEHNICE:
Volum cos 20 L
Actionare manuala
Masa proprie 15 kg
Cilindri din aluminiu turnat 2 bucati
Lungime 1000 mm
Latime 480 mm
Inaltime 530 mm
Productivitate 500-700 kh/h
Platou din sticla, picior din inox rotativ pentru torturi si prajituri
Fier de calcat Aquamarinne Heinner HSI-2400AQ, talpa din ceramica, calcare uscata/cu abur/cu jet/spray, auto-curatare, anti-picurare, anti- calcar, rezervor apa: 260 ml, debit de abur: 16+-4g/min, jet de abur: 108g/min, putere: 2400W.
Fier de calcat Heinner VelvetSteam, calcare uscata/spray/jet de abur, rezervor apa detasabil
Aparat de tuns sau contur pentru bărbaţi, display led, fără fir, încărcare USB.
Set ustensile din inox pentru gratar format din 9 piese
Espressor Heinner HEM-1100CR, 1100 W, 15 Bar, 1.25 L, Crem
COMPRESOR AUTO PORTABIL CU LANTERNA SI AFISAJ DIGITAL,DC12 V,120 W,35L/MIN,CABLU DE ALIMENTARE 3M,LUMINA LED
Lampa electrica cu lumina UV anti-tantari,anti-insecte